Sahan Horeca Groothandel

Over Ons

Over Ons

Sahan Horeca Groothandel

Over Sahan Horeca

Sinds 1987 zijn wij als Sahan Horeca Groothandel voor onze klanten van dienst. Wij zijn gespecialiseerd zowel in het aanbod van hoogwaardige producten voor de Horeca winkels als het produceren van vlees en vleesproducten.

Wij leveren onze producten voornamelijk aan shoarma zaken, snackbars, pizzeria’s en andere fastfood restaurants. Ons assortiment bestaat uit: groenten, deegwaren, sauzen, blikjes en flesjes limonade, maar ook horeca apparatuur voor in uw keuken en handige verpakkingsmaterialen.

Sahan Horeca Groothandel

Onze Prestaties

0 Jaar+
Groothandel Ervaring
0 +
Product Partners
0 +
Vaste Klanten
0 +
Positieve Reviews

Hoge Kwaliteit

Onze vleesproducten kenmerken zich door een premium kwaliteit, doorgaans gecertificeerd met ECC. Wij selecteren en verwerken vlees producten die altijd goed van kwaliteit, smaak en vers zijn.

Ruime Assortiment

Wij hebben alle soorten kip, rund, kalf, lam op voorraad. Maar natuurlijk ook alle soorten vleeswaren, wild- en gevogelte. Ons assortiment telt meer dan 1000 artikelen en variaties daarop.

Klantenservice

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om u van dienst te zijn. Heeft u vraag over onze producten, aarzel dan niet om via de mail of telefonisch contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!

Persoonlijk Advies

Vanuit onze jarenlange ervaring in de horeca adviseren wij u bij de creatie van horeca concepten, optimalisatie van inkoop- en productieprocessen en ontwikkeling van nieuwe producten.